You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

De piratenschat – memory review

De piratenschat – memory review

Wat leert mijn kind van deze educatieve App:
Het concentratie en geheugen wordt gestimuleerd.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Plus

  • Uiterlijk is leuk en aantrekkelijk.
  • Gemakkelijk in gebruik.
  • Twee spelers.
  • Piratenthema.

Min

  • Niks

De app
Het is een spel voor twee personen, ook al vind ik dat je het prima alleen kan spelen. Je start het spel door eerst twee piraten te kiezen. Als je allebei tevreden bent over je eigen piraat, dan druk je op op de play knop om te beginnen.

Het wijzertje van het kompas geeft steeds aan wie er aan de beurt is. De poppetjes roepen iedere beurt een piratenkreet om je in de sfeer te houden. Door steeds twee piratenmunten aan te raken draaien de munten om en zie je de plaatjes. Je moet steeds twee dezelfde plaatjes bij elkaar zoeken. Lukt het niet, dan is de ander aan de beurt. Lukt het wel, dan verdien je een gouden munt en mag je nog een keer. Op deze manier gaat het spel verder totdat alle paren zijn gevonden. De piraat met de meeste gouden munten heeft gewonnen en krijgt de schat.

Mijn mening:
Deze educatieve app voor kinderen ziet er heel leuk en aantrekkelijk uit. Het is gemakkelijk in gebruik en twee kinderen kunnen er leuk samen mee spelen. Ik vind het erg fijn dat ik het samen met mijn zoontje van drie jaar kan spelen. Het piratenthema is leuk voor kinderen. Vooral als je net een piratenboek hebt voorgelezen is het natuurlijk geweldig om dit samen te spelen. Ook is de app goed voor de ontwikkeling van kinderen. Je kind leert zijn hersenen te gebruiken en zijn geheugen te stimuleren.

Leave a reply