You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

App van Dr. Seuss

App van Dr. Seuss

Mijn man las zelf als kind de boeken van Dr. Seuss.
Toen wij boeken begonnen te kopen voor ons zoontje, mochten de Dr. Seuss noeken dan ook niet ontbreken.

Vandaag zag ik een Dr. Seuss app in de AppStore.

Bekijk hier het filmpje van de app.

Beschikbaar voor de iPhone:
Dr. Seuss Band - Oceanhouse Media
Beschikbaar voor de iPad:
Dr. Seuss Band - Oceanhouse Media

5 Responses to App van Dr. Seuss

 1. Wet een leuke app!
  Daar kan mijn zoontje Van (bijna) 2 ook vast goed mee spelen! Hahahaha, ‘T is dat hij nu zijn middagdutje doen, ik moest mij even inhouden en hem niet enthousiast wakker maken 🙂 Een erg leuke app, simpel en leuk, geweldig dat die gratis is.
  Toen wij klein waren hadden we ook de boeken van Dr Seuss, nog in het Engels, die had mijn vader toen zelf vertaald. En dan ook nog veel mooier dan de officiële nederlandse uitgaven.

 2. Hehehe, leuk om te lezen zeg!

  En hoe ging het spelen met jouw zoontje?
  Let wel op de in App aankopen. Ze bieden natuurlijk meer liedjes te koop aan als je app wil uitbreiden. Stel wel in dat er eerst een wachtwoord ingetypt moet worden voordat er iets gekocht wordt, anders kan je zoontje er per ongeluk op los kopen!

  Ook hebben wij ingesteld dat er per aankoop om een wachtwoord wordt gevraagd. Natuurlijk extra werk, maar het zorgt er wel voor dat we geen onverwachte rekeningen krijgen!

 3. Ha! Nou, hij vond het geweldig! Ik had je graag een filmpje laten zien, als ik die erbij kon voegen. Ongelofelijk hè? Hoe snel kindjes, zelfs van nog zo jong door hebben hoe je met een iPad kan werken. Al heel snel had hij door dat je de tonen ook lager en hoger kan maken, en hihi, wat leuk, van de lage tonen werd hij helemaal blij en ging luid meezingen. 🙂 Pappa en Mamma moesten maar snel mee doen!

  Ja, wat betreft de in app aankopen, bedankt voor de tips, ik let daar zelf ook goed op. Sommige apps lijken wel zo ontworpen dat je het al bijna “klik oeps” per ongeluk hebt gedaan, zo’n aankoop!

  Ik weet nog dat mijn vader vroeger nog met sheets en een overhead projector een eigen voordracht had gemaakt van het “sleep book”! Ongelofelijk dat ik ht nu zelf Live op een stoeltje kan doen met een microfoontje, een camera en een beamer! Helaas ben ik zijn vertalingen kwijt geraakt, ik had wat spullen per ongeluk bij een uitgever waar ik werkte laten liggen, en toen terug kwam waren ze weg 🙁

  Hoe dan ook, Hahaha, bedankt voor deze tip! Wat heb je een leuke site, (en leuk werk ook! 🙂 )

  Groet
  Reinhart

 4. Ja, ik lees ook regelmatig voor uit Dr. Seuss Slaapboek voor het naar bed brengen. Het is nog het oude boek van mijn man, dus dat is wel speciaal. We hebben nog allerlei casettebandjes met verhalen die mijn schoonvader iedere avond voor mijn man verzon (toen hij nog klein was). We zitten eraan te denken om daar ook apps van te maken, zodat onze zoontjes ook nog naar zijn verhalen kunnen luisteren. Dat is wel bijzonder.

 5. Hallo Juf Jannie,
  Nog bedankt voor je reactie, graag schrijf ik jullie nog even terug.
  Wat mooi dat jullie die cassettebandjes nog hebt!
  Mijn eigen vader leeft niet meer, daarom vind ik het ook erg speciaal om mijn zootje Dr Seuss voor te lezen. Ik ben de vertalingen van mijn vader helaas verloren, ik had het boek een keer bij een uitgeverij laten liggen waar ik werkte en foetsie…In dat boek bleken zijn texten en sheets voor de overheadprojector nog te zitten…jammer! Maar ik ben door de creativiteit van mijn vader wel animatie gaan studeren, dus het is niet helemaal weg 🙂 Ik hoop dat jullie iets moois kunnen maken met die verhalen.

  Groet!

Leave a reply