You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Jumbo Autobingo

Jumbo Autobingo

Wat is op vakantie gaan toch heerlijk. Gelukkig vergeet ik iedere keer weer de autoreis die eraan vooraf gaat. Ieder jaar proberen we de autoreis zo goed mogelijk te plannen, daarbij denken we vooral aan de kinderen. Hoe krijgen we ze zo comfortabel mogelijk van plek A naar plek B?

Om die reden kreeg mijn zoontje de oude iPhone van mijn man. Erg handig voor in de auto. Toen we voor het eerst naar Disneyland Paris gingen hadden we de iPad speciaal klaargemaakt met filmpjes. Zo konden we ook steeds zijn vraag beantwoorden wanneer hij vroeg hoe lang het nog duurde. We zeiden dan simpelweg: “Nog 3 afleveringen.”

Jumbo heeft nu ook iets leuks bedacht voor onderweg: Jumbo Autobingo.

 

 

 

 

 

De app

De App is gratis te downloaden in de AppStore. Het basisspel is gratis en daarnaast biedt Jumbo 3 uitbreidingen door middel van in app aankopen.
Je kan kiezen uit 1 speler of 2 spelers. Leuk om broertjes en zusjes samen te laten spelen achterin de auto.

 

 

 

 

 

Je hebt een set plaatjes die je kan aanraken wanneer je het onderweg tegenkomt. Zie je een taxi, dan zeg je dat hardop, zodat je tegenstander dit kan controleren en dan raak je de taxi aan op jouw bingokaart. Er verschijnt een soort stempel op het plaatje als je het aanraakt. Wie het eerst alle plaatjes heeft aangeraakt heeft natuurlijk “Bingo”.

 

 

 

 

 

Het leuke aan deze app vind ik dat je kinderen toch bezig zijn met hun omgeving. Ze zijn niet puur en alleen met de iPad bezig, maar ze kijken daadwerkelijk om hun heen en praten over wat ze zien. Wie weet leren ze zo weer nieuwe dingen.

Gratis beschikbaar voor de iPhone:
Jumbo Autobingo - Jumbo

Gratis beschikbaar voor de iPad:
Jumbo Autobingo - Jumbo

Leave a reply