You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Dolcis en Scapino lanceren eerste Nederlandse Voetjesmeet-App

Amsterdam, 28 augustus 2012 – Vanaf vandaag t/m zondag 9 september staan de winkels van Dolcis en Scapino weer in het teken van de Kindermeetweken. Tijdens deze weken wordt aandacht gevraagd voor het goed opmeten van kindervoeten. Het bepalen van de juiste kindermaat en de juiste schoenen is van groot belang om de voeten zo natuurlijk mogelijk en veilig te kunnen laten groeien. Ouders die niet in de gelegenheid zijn om in de winkel kindervoetjes te laten opmeten, kunnen gebruik maken van de nieuwe “Voetjesmeet-App” waarmee je thuis gemakkelijk en snel de schoenmaat van je kinderen kunt bepalen.

 

Meten met de Ipad

Goed passende schoenen zijn met name voor kinderen in de groei erg belangrijk. Kindervoeten groeien tot in de late tienerjaren en een goede pasvorm is essentieel om de kindervoet op een natuurlijke wijze te laten groeien. Vastgesteld is dat 60% van de kinderen in Nederland niet op passende schoenen loopt! Hier kunnen ouders in Nederland vanaf nu iets aan doen, namelijk meten met de Ipad. De nieuwe “Voetjesmeet-App” van Dolcis en Scapino bestaat uit 4 stappen:

iPad Screenshot 1

  • Stap 1: Introductiescherm met uitleg
  • Stap 2: Daadwerkelijk meten (je kunt voeten meten tot maat 31)
  • Stap 3: Resultaat waarbij je ziet welke maat je hebt
  • Stap 4: Direct het aanbod schoenen in de betreffende maat shoppen bij Dolcis of Scapino. Je kan doorklikken naar de website van de betreffende formule. Je kunt je resultaat ook delen op facebook, hyves of emailen naar een bekende.

 

Toch naar de winkel

Voor wie geen Ipad heeft of het ’t liever aan een ander over laat, gaat gewoon naar de winkel. Het vakkundig personeel van Dolcis en Scapino wordt speciaal getraind en staat het hele jaar door klaar om met de juiste meet apparatuur de kindervoet op te meten. Bij Dolcis en Scapino kan de kindervoet veilig verder groeien!

Voetjes Meten - LifeIT
 

One Response to Dolcis en Scapino lanceren eerste Nederlandse Voetjesmeet-App

  1. Waarom is deze app ook niet voor de android tablets? komt die er nog wel?

Leave a reply