You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

De levende natuur: Roofdieren. Nu verkrijgbaar in de iBook store!

De levende natuur: Roofdieren. Nu verkrijgbaar in de iBook store!

Dit persbericht heb ik vandaag ontvangen:

De levende natuur: Roofdieren. De ultieme visuele gids neemt je mee op een visuele ontdekkingstocht langs een uitermate succesvolle groep zoogdieren, namelijk de roofdieren uit de orde Carnivora. Een uitvoerige inleiding legt aan de hand van onder andere een rijk geïllustreerde levensboom uit welke plaats de roofdieren innemen in de levende natuur. Je krijgt in verschillende hoofdstukken een duidelijk overzicht van de ongekende variëteit van deze dieren, van honden tot wezels, van ijsberen tot stokstaartjes. Maar ook de minder bekende soorten als de caracal, de margay of de Borneogoudkat komen aan bod met schitterende foto’s en korte, heldere beschrijvingen. 

Op soorten die een sleutelrol vervullen wordt dieper ingezoomd. Maar het onderwerp komt pas echt tot leven door de honderden haarscherpe foto’s en de interactieve elementen in dit multi-touch e-book: vergrotingen van detailfoto’s, schitterende video’s van roofdieren in actie, en het raspende geluid van grommende luipaarden.

De levende natuur: Roofdieren, is de eerste aflevering in een reeks waarin de enorme rijkdom van de dierenwereld wordt getoond en verklaard in samenwerking met de experts van het National Museum of Natural History van het Smithsonian Institution, het vermaarde onderzoeksinstituut in de Verenigde Staten.

Leave a reply