You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Polsband voor kinderen met naam en telefoonnummer

Polsband voor kinderen met naam en telefoonnummer

Binnenkort is het weer tijd voor ons om veel met de kinderen op stap te gaan. Natuurlijk houden we onze kinderen daarbij zo goed mogelijk in het oog, maar onze oudste van 5 jaar kan weleens ergens zo in op gaan, dat hij zomaar doorloopt terwijl wij stilstaan en onze jongste vindt alles een geweldig avontuur en durft zeker zonder ons op pad te gaan!

Tot nu toe is het ons maar 1x overkomen dat we ons kind waren kwijtgeraakt, maar die ervaring was genoeg voor ons om dogtags te kopen voor onze kinderen. Dat zijn kettingen met een identificatie plaatje (bekend uit het leger). 
Jammer genoeg gaan we ook weleens op pad zonder de dogtags, omdat we wie dan vergeten mee te nemen.

Laatst kocht ik deze polsbandjes voor kinderen bij de Zeeman. Ze waren erg goedkoop (€0,79).
Deze polsbandjes heb ik nu voorzien van naam en telefoonnummer en die liggen nu standaard in de auto. Als we op pad gaan hebben we nu altijd een middel bij ons om onze kinderen weer snel terug te kunnen vinden (mocht het nodig zijn).

Polsbandje-met-naam-en-telefoonnummer-2Polsbandje-met-naam-en-telefoonnummer-1 

Leave a reply