You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Zelf afneembare stickers verven en versieren met Gelarti

Zelf afneembare stickers verven en versieren met Gelarti

 

 

Mijn zoontjes zijn erg dol op “glow in the dark dingen” in hun kamer.
In hun oude slaapkamer had ik met gele glow in the dark verf sterren en een maan geschilderd. Toen ze naar een grotere slaapkamer waren verhuisd, was mijn oudste zoon erg verdrietig, omdat hij geen mooie slaapkamer meer had (vond hij zelf). 
Natuurlijk heb ik daarna weer nieuwe glow in the dark verf gekocht en heb ik in hun nieuwe kamer weer sterren en een maan geschilderd, maar jammer genoeg kon ik geen goeie verf meer vinden die zo helder kon schijnen als de oude verf.

Vandaag gaan ze lekker zelf aan de slag voor hun slaapkamer met Gelarti.
Ze gaan de stickers, die overigens afneembaar zijn, zelf verven met glow in the dark verf (stickers en verf zitten in een Gelarti box).

Gelarti-Glow-in-the-dark-2 Gelarti-Glow-in-the-dark-3

De stickers zijn opnieuw te gebruiken. Als je de stickers wilt verplaatsen, haal je de sticker los en plak je hem ergens anders op.

Wanneer de jongens vanavond naar bed gaan mogen ze eerst de stickers in hun kamer opplakken. Ik ben benieuwd!

Op het filmpje ziet het er wel erg prachtig uit!

Wel vind ik zo’n pakket een beetje prijzig. Ik vind deze prijs net een beetje te duur om zo’n pakket als verjaardagscadeautje te geven. 

 

Leave a reply