You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Op zijn plek – webwinkel en activiteiten

Op zijn plek – webwinkel en activiteiten

 

 

Gastblog
Deze advertorial is geschreven door Sacha Grootenboer van http://www.opzijnplek.nl/.

De website en later webwinkel van OpzijnPlek is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte. Toen mijn oudste zoon in 1992 werd geboren trof ik weinig speelgoed aan dat hem uitdaging bood. Uiteindelijk vervulden de standaard materialen als Lego en Knex zijn dagelijkse speelbehoeften en vulde ik dat aan met eigen spelideeën, veel naar buiten en de natuur in, en deed ik hem op schaakles. Ik vond dat veel speelgoed weinig deed in de ontwikkeling van een kind. In de jaren die volgden ontwikkelde ik mij op het gebied van zintuiglijke beleving als basis voor een duurzame groei. Van daaruit ontstond OpzijnPlek dat staat voor jouw plek ontdekken in het leven, op jouw manier met de talenten die jij hebt. Kun jij jouw ontwikkeling vorm geven dan ben je ‘op je plek’.

Binnen OpzijnPlek spelen samenwerking, talentontwikkeling, communicatie, eigen verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen leven, meervoudige intelligentie en duurzaam leven een belangrijke rol. Kinderen groeien duurzaam op als zij de mogelijkheid krijgen hun eigen ontwikkeling vorm te geven met ons als begeleider en niet als opvoeder. Kinderen bezitten een enorme wijsheid en hebben een feilloos gevoel waar wij nog veel van kunnen leren.
Bij OpzijnPlek kun je terecht voor spel- en speelgoed dat iets doet in de ontwikkeling van kinderen, dat avontuurlijk, uitdagend en vernieuwend is en bijdraagt aan ontwikkeling van talenten van alle kinderen. Ook als het even tegen zit hebben wij diverse handige leer(hulp)middelen en materialen voor sociaal emotionele ontwikkeling. Voor begeleiders hebben we mooie materialen die bijdragen aan een duurzame groei van kinderen!
 
Kijk gerust eens rond op onze site www.opzijnplek.nl en heb je vragen? Wij helpen je graag en om een verantwoorde keuze te maken die bij jou past.

Hartelijke groet,

Sacha Grootenboer

 

Leave a reply