You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gastreviewer gezocht

Gastreviewer gezocht

Dank voor alle reacties. Inmiddels heb ik genoeg aanmeldingen waarmee ik aan de slag ga.
Alle gastreviewers gaan nu aan de slag en binnenkort zullen jullie de eerste gastreviews tegemoet zien.

We doen ons best om alles in dezelfde stijl te houden zoals jullie dat van me gewend zijn.

Iedere dag komen er nieuwe apps uit voor kinderen. Op het moment heb ik al zoveel apps op mijn doe-lijst staan dat het me 3 tot 4 maanden zal kosten om ze allemaal te reviewen en op de website te plaatsen.

Heb jij zin om mee te helpen reviewen?

Als gastblogger schrijf je mee op vrijwillige basis. Ik geef je een promocode of een giftcode van de app en je schrijft jouw review zodra het jou uitkomt. Wel vraag ik van je of je het binnen mijn stijl wilt houden.
Zie hier mijn review: https://www.jufjannie.nl/2013/09/17/dr-panda-klusjesman/ en die van een gastreviewer: https://www.jufjannie.nl/2013/09/02/jop-gaat-naar-school-app-review/ . 
De kopjes (alinea’s) zijn hetzelfde.

Heb je altijd al voor een website willen schrijven? Lijkt het jou ook leuk om veel apps uit te proberen en dan te beschrijven?
Stuur me een mail op [email protected]

Leave a reply