You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ga op 19 oktober naar Avonturenpark Hellendoorn gewapend met een bus slagroom en krijg € 3,50 per persoon korting op de toegang

Ga op 19 oktober naar Avonturenpark Hellendoorn gewapend met een bus slagroom en krijg € 3,50 per persoon korting op de toegang

 

A.s. Zaterdag organiseert speelgoedfabrikant Koninklijke Jumbo een leuke actie in Avonturenpark Hellendoorn ter promotie van het familiespel SLAGROOM SNOET. 
Bezoekers van het park kunnen dan kennismaken met het spel voor het hele gezin.
Ga je deze dag gewapend met een bus slagroom naar het park dan krijg je maar liefst € 3,50 per persoon korting op de toegang!  
Deze aanbieding is alleen geldig op 19 oktober, niet geldig in combinatie met andere kortingen of inwisselbaar voor contanten.
In Avonturenpark Hellendoorn is het trouwens extra leuk, want het is griezelen geblazen met Heksendoorn. Het park is op 19 oktober extra lang geopend (tot 21:00 uur) en de avond wordt afgesloten met een spectaculair vuurwerkshow.

SLAGROOM SNOET
Met Slagroom Snoet wordt het lachen, gieren, brullen en…. stiekem smikkelen van de heerlijke slagroom! Opa, oma, papa, mama, broer en zus: iedereen kan plaatsnemen en zijn/haar snoet plaatsen door de snoetenkaart. Op de hand plaats je een lekkere klodder slagroom en daarna geef je een draai aan de spinner die bepaalt hoe vaak je de hendel over moet halen: 1, 2, 3 of 4 keer. Heb je mazzel en gebeurt er niets of … vliegt de slagroom recht in je snoet? 
In Avonturenpark Hellendoorn kunnen jong en oud op 19 oktober kennis maken met het spel Slagroom Snoet. Let op! De deelnemers aan het spel worden wel op film vastgelegd.

Leave a reply