You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Interactieve iBooks voor de iPad: Ooggetuigen voor kinderen

Interactieve iBooks voor de iPad: Ooggetuigen voor kinderen

 

 

Leer alles over haaien, de ruimte, stenen en mineralen, de aarde en het oude Egypte.

  • Wist je dat sommige haaien licht geven in het donker? En dat andere bloed kunnen ruiken op kilometers afstand? Weer andere kunnen elektriciteit ‘opmerken’ of juist produceren! 
  • Als je naar de sterrenhemel kijkt, komen de vragen vanzelf: hoe ver zijn de sterren van ons verwijderd, hoe lang staan ze daar al te stralen en hoe zouden ze er van dichtbij uitzien.
  • Het is een van de meest populaire vakantiesouvenirs, een mooie steen, opgeraapt tijdens een wandeling. Maar achter zo’n simpele steen gaat een hele wereld schuil.
  • “Aarde” neemt je mee op een ontdekkingstocht over onze planeet. Bergen, oceanen, klimaatverandering, aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en orkanen, geen enkel natuurverschijnsel dat zich op aarde voordoet, blijft onbesproken.
  • De oude Egyptenaren domineerden Noordoost-Afrika ruim 3000 jaar. Alles wat je over ze zou willen weten – farao’s en andere heersers, goden, tempels, piramides en graven.

Leuke informatieve boeken om meer te leren over de wereld om je heen. Ook erg handig als naslagwerk voor een spreekbeurt!

[app 704459622]

[app 722226838]

[app 704459531]

[app 698685215]

[app 673996110]

 

Leave a reply