You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gezocht: lezerservaringen bij de dierenverhalen van Toon Tellegen

 

Vandaag kreeg ik een email over een research voor een documentaire over mensen met bijzondere lezerservaringen over de dierenverhalen van Toon Tellegen.
N.a.v. de mail plaats ik nu een oproep om ze mee te helpen.

Gezocht: lezerservaringen bij de dierenverhalen van Toon Tellegen

Voor een nieuwe documentaire zijn we op zoek naar mensen die een bijzondere band hebben met een (of meerdere) van de dierenverhalen van Toon Tellegen. In deze documentaire zal de invloed van deze verhalen op de lezers centraal staan.

In zijn verhalen komen hoofdthema’s van het leven voorbij: het opgroeien, de liefde, de dood, het afscheid. Heeft een van deze dierenverhalen voor u een bijzondere betekenis? Dan hoor ik graag uw verhaal hierover.  

U kunt mij mailen naar [email protected] of bellen naar 020 894 36 28. Deze verhalen zijn alleen nog voor het vooronderzoek van de uiteindelijke documentaire. Een eventuele (telefonische) kennismaking zal dan ook zonder camera plaatsvinden en de inhoud van ons gesprek zal niet worden gepubliceerd. 

Het productiebedrijf waarmee deze film gemaakt wordt heet Een van de jongens. Eerder maakten wij o.a. een documentaire over drie jonge mannen op het moment dat ze voor de eerste keer vader worden (http://eenvandejongens.nl/project/ik-stond-erbij) en enkele Villa Achterwerk-series over bijzondere vriendschappen tussen kinderen (http://eenvandejongens.nl/project/wijzijnvrienden). Op www.eenvandejongens.nl vindt u meer van ons werk.  

 

Leave a reply