You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gratis Spangas app: SpangaS Testjes

Gratis Spangas app: SpangaS Testjes

 

 

Kijkt je kind naar de tv serie SpangaS?
Nu is er een gratis SpangaS app: Spangas Testjes app

Met de SpangaS app kunnen kinderen door middel van persoonlijkheidstestjes onderzoeken hoe goed ze zichzelf en hun vrienden kennen. De testjes zijn soms luchtig en grappig, maar net als in de serie op televisie komen ook serieuze onderwerpen zoals pesten aan bod.

Daarnaast kunnen kinderen hun vrienden uitdagen om te zien hoe goed ze elkaar kennen. Ze beantwoorden zowel vragen over zichzelf als over de ander, over thema’s die ook in de serie voorbij komen. Aan het einde van een testje wordt dan met een rapportcijfer aangegeven hoe goed ze elkaar kennen.

De app is gratis te downloaden voor zowel iPhone als Android gebruikers.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Beschikbaar in Google Play

[app 717906339]

Leave a reply