You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Swingend Engels leren voor kleuters met Bobo

Swingend Engels leren voor kleuters met Bobo

 

 

Engels leren is voor kleuters nog veel leuker als je het samen met Bobo mag doen! In Groove.me voor de onderbouw zingen de kinderen met Bobo’s rockband mee en leren spelenderwijs Engelse woorden, een gesprekje voeren en leggen ze de basis voor de Engelse leerlijn.

Met op maat gemaakte Engelse thema liedjes, routine liedjes, die de kinderen snel mee kunnen zingen (allemaal gezongen door Bobo), verhalen met plaatjes, praatplaten, flashcards, korte gesprekjes en veel verschillende activiteiten per thema kun je aan de slag met Engels in de klas!

openingsscherm_Bobo
Met de gratis proefles kun je het een maand vrijblijvend proberen in jouw klas. Trouwens: je krijgt dan ook gelijk de lessen voor groep 3/4, maar dan met de ruimteheld Okki.

3 Responses to Swingend Engels leren voor kleuters met Bobo

Leave a reply