You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Jop de Giraf App transformeert naar animatieserie

Jop de Giraf App transformeert naar animatieserie

 

 

Jop de Giraf bekend van de boeken en de apps zal transformeren naar een heuse animatie.

Uiteraard zal bij de televisieserie net als bij de Apps worden vastgehouden aan de educatieve insteek om kinderen van 0-6 jaar de mogelijkheid te bieden om stapsgewijs zelf een activiteit uit hun leven te doen en ervaren. Dit zijn de dagelijkse activiteiten die kinderen bezig houden zoals; sokken aantrekken, het naar bed gaan maar ook ad hoc activiteiten zoals een ziekenhuis bezoek.

jopde-giraf-animatieserie

Blooming Media zal zorg dragen dat deze animatie serie wereldwijd te zien zal zijn. Ook zullen er nieuwe speelgoed producten en eet- en drinkgerei verschijnen om ‘Jop de Giraf’ ook thuis en op school te kunnen beleven. De producent van de serie Motek Entertainment is een van de grootste onafhankelijke animatie studio’s van ons land. Motek produceerde al meer dan 2000 minuten televisie animatie waaronder de Efteling televisie serie en bioscoopfilm ‘De Sprookjesboom’. De serie zal worden geschreven door Thijs Bayens en de regie is in handen van Hans Walther.

De apps van Jop de giraf:

Boeken:

Leave a reply