You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Ballonnen voor 1 euro bij Zeeman. Maak je eigen ballondieren.

Ballonnen voor 1 euro bij Zeeman. Maak je eigen ballondieren.

 

 

Altijd al eens creatief met ballonnen willen zijn? Bij Zeeman kan je nu dit pakje voor 1 euro kopen.
Terwijl mijn vingers nog pijn doen van het opblazen en diertjes vormen zal ik je erover vertellen.

Ballondieren-3

Allereerst de prijs:
Ik had natuurlijk verwacht dat zo’n pakje wel duurder zou zijn. Tijdens het opblazen ontdekte ik al gauw waarom het zo goedkoop was. De ene ballon na de andere knapte tijdens het opblazen en dichtknopen.

Uiteindelijk zocht ik maar een YouTube filmpje op over ballondieren maken. Vanaf dat moment ging het ineens een stuk beter. Waar ik eerst alleen maar ballonnen liet ontploffen en zelfs door mijn man naar een andere kamer werd verbannen, lukte het me om het ene dier na de ander de maken.

Ballondieren Ballondieren-1

Misschien ga ik dit wel doen voor de kinderfeestjes van mijn zoontjes. Maar dan koop ik wel betere ballonnen!

Leave a reply