You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Gastreviewers gezocht

Iedere dag komen er nieuwe apps uit voor kinderen. Op het moment heb ik al zoveel apps op mijn doe-lijst staan dat het me 4 tot 6 maanden zal kosten om ze allemaal te reviewen en op de website te plaatsen.

Heb jij zin om mee te helpen reviewen?

Als gastblogger schrijf je mee op vrijwillige basis.
Ik geef je een promocode of een giftcode van de app en je schrijft jouw review zodra het jou uitkomt. Wel vraag ik van je of je het binnen mijn stijl wilt houden.

Zie hier mijn review: https://www.jufjannie.nl/2013/09/17/dr-panda-klusjesman/ en die van een gastreviewer: https://www.jufjannie.nl/2013/09/02/jop-gaat-naar-school-app-review/ .

De kopjes (alinea’s) zijn hetzelfde.

Wel is het belangrijk dat je een iPad hebt. Het is voor mij op het moment alleen mogelijk om promocodes te geven waarmee je gratis apps in de AppStore kan downloaden. GooglePlay voor Android biedt die mogelijkheid niet.

Heb je altijd al voor een website willen schrijven? Lijkt het jou ook leuk om veel apps uit te proberen en dan te beschrijven?
Stuur me een mail op [email protected]

Leave a reply