You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Loom voor kinderen – juf Jannie leer het me

Loom voor kinderen – juf Jannie leer het me

 

  • De app biedt 25 Nederlandstalige instructiefilmpjes van juf Jannie om kinderen te leren Loomen op een Loombord, vork of een haakpen.
  • De filmpjes zitten in de app waardoor je geen internetverbinding nodig hebt om ze te bekijken. Handig wanneer je kind straks op vakantie graag wilt Loomen, maar er geen internet is!
  • Het zijn dezelfde filmpjes die ook op het Youtubekanaal van Juf Jannie te vinden zijn.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Download de app in de App Store.

* Niveau 1: 11 filmpjes
* Niveau 2: 10 filmpjes
* Niveau 3: 4 filmpjes
Bij de filmpjes staat steeds vooraf aangegeven of je een Loombord, vork, haakpen en eventueel kralen nodig hebt.
Je kan de filmpjes bekijken op Youtube om te zien of de app bij je kind past.

 

9 Responses to Loom voor kinderen – juf Jannie leer het me

  1. Hele leuke app voor weinig geld. Wel een kleine opmerking: bij het filmpje van de vlinder ontbreekt jammer genoeg het geluid. En zonde uitleg is het helaas onmogelijk om te volgen…

  2. Ja het eerste filmpje (vlinder) had ik destijds inderdaad zonder geluid opgenomen. Ik zal een kijken of ik er alsnog tekst erbij kan inspreken. Dat maakt het wel duidelijker.

  3. Of een geschreven handleiding zou ook goed zijn, maar zo lukt het ons niet om de vlinder tot een goed einde te brengen.

  4. Ik ga het morgen even uitproberen, maar de uitleg ziet er behoorlijk ingewikkeld uit. Komt er een update van de app met een filmpje mét geluid voor de vlinder?

  5. Ja we zullen zo gauw mogelijk aan een update werken. Wel zeg ik erbij dat zodra we de update opsturen, Apple en 7-12 dagen over doet om het ook echt in de AppStore aan te bieden.

Leave a reply