You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Animate me – kinderen kunnen zelf animaties maken

Animate me – kinderen kunnen zelf animaties maken

Laatst had ik de gratis versie van Animate me gedownload op mijn iPad. Omdat ik het zelf enorm druk had kon ik de app niet bekijken. Eergisteren kwam mijn zoontje aan me laten zien dat hij een leuke animatie had gemaakt met een worm. Dat zag er inderdaad heel leuk uit. Door zijn enthousiasme besloot ik de app op mijn doe-lijst te plaatsen om er zo snel mogelijk naar te kijken en jullie erover te vertellen.

Vanmorgen had ik de volledige versie gedownload en riep hem bij me om de app aan me te laten zien (omgekeerde wereld, normaal laat ik hem de apps zien!).
Hij werd gelijk zeer enthousiast, want deze versie had niet alleen de worm (zoals de gratis versie), maar ook de robot en de pinguïn.
Hij liet me zien hoe je een animatie maakt met de app. Dat zag er wel zeer makkelijk uit! Mijn zoontje is 6 jaar dus jonge kinderen kunnen al makkelijk met deze app aan de gang om zelf animaties te maken.

Met deze app leren kinderen dat een animatie bestaat uit verschillende plaatjes die je achter elkaar speelt. Kinderen maken zelf de verschillende plaatjes door de figuren te bewegen. Verschillende lichaamsdelen van de plaatjes zijn aanraakbaar en kan je van positie veranderen.

Gratis versie Volledige versie
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40  Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
googleplay


4+1 gratis speelgoed

Ken je mijn apps al?

 Leren lezen voor groep 3  letters leren lezen  Cijfers en getallen
     
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
 googleplay  googleplay  googleplay

 

 Woordenschat: seizoenen  Letters flitsen  Kinderboerderij
 Icon-120   Icon-120
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
 googleplay  googleplay

 

 Woordenschat: Zee  Puzzels vcoor peuters en kleuters  Monsters en auto’s
   
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Leave a reply