You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Muzikale bomen: Een interactief muziekspel voor kinderen

Muzikale bomen: Een interactief muziekspel voor kinderen

Deze app was een keuze van mijn zoontje van 6 jaar. Hij heeft er een gewoonte van gemaakt om iedere dag in de App Store te kijken welke apps er te vinden zijn. Ik houd mijn wachtwoord dan ook goed geheim, want als hij er ooit achter komt hebben we een probleem denk ik. Hij bekijkt net zo graag nieuwe apps als ik dat doe, streker nog: de laatste tijd is hij degene die me wijst op de apps die ik zeker hier op de website moet laten zien!

Dus bij deze weer een keuze van mijn zoontje.
Ditmaal gaat het om een muzikale app. Met de app kan je kiezen uit 5 leuke en schattige omgevingen elk met een boom vol dieren en planten. Elke boom heeft een andere muziekstijl en is een beetje een muziekdoos. Je kan alles aanraken om muziek te maken.

Het is een leuke app voor kinderen om kennis te maken met muziek. Kinderen kunnen op een leuke en speelse wijze experimenteren met geluiden en ritme.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Leave a reply