You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Twee leuke kinder apps nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Twee leuke kinder apps nu tijdelijk in prijs verlaagd!

Dit zijn twee leuke kinderapps waarmee kinderen heel leuk samen kunnen spelen en daarbij talig bezig kunnen zijn. de apps zijn nu tijdelijk afgeprijsd naar € 0,99!

Toca Store Toca tea party
Toca-Store toca tea party
 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40  Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Met Toca Store bedient 1 kind de winkel. Het kind kiest de producten voor in de winkel en is de kassière. De ander koopt de spulletjes en betaalt de prijs. Kinderen kunnen daarbij ook een rollenspel spelen en helemaal in hun rol opgaan en al pratende met elkaar bezig zijn met hun taalontwikkeling.

Ook Toca tea party is erg leuk voor kinderen om helemaal op te gaan in hun rollenspel. Samen dek je de tafel in de app. Kies wat jullie willen drinken en welke hapjes jullie willen.
Zodra je klaar bent gaat er een lekker muziekje aan en kunnen jullie heerlijk samen spelen. Ik heb deze app ook vaak met mijn zoontje gespeeld en het was best leuk en gezellig. Hij vroeg me dan steeds waar ik zin in had en hij plaatste dat op tafel voor me. Natuurlijk was het gewoon erg leuk en gezellig om zo samen bezig te zijn, maar het was wel heel goed voor zijn taalontwikkeling. We waren de hele tijd bezig met praten en dat is heel belangrijk voor zijn ontwikkeling.

Leave a reply