You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Labo shape – speel met vormen

Labo shape – speel met vormen

Labo lado biedt een leuke serie aan creatieve apps voor kinderen. Met de apps maken kinderen allerlei ontwerpen door te tekenen of digitaal te knutselen. Daarna kunnen kinderen met hun eigen ontwerp spelen. Zo rijden ze rond met hun eigen auto’s of treintjes, dansen ze met hun eigen figuurtjes en spelen ze met hun eigen knutselwerkjes. Heel leuk en moedigt de creativiteit van kinderen aan. Ik kan je de Labo lado apps dan ook van harte aanraden.

Vandaag bekeek ik hun nieuwste app “Labo shapes”.
Met de app zijn kinderen bezig om vormen te gebruiken en om te toveren tot prachtige wagens, insecten, bloemen, poppetjes, enz.

De spelletjes verschillen per onderdeel. Als je wagens wilt maken, dan mag je ze zelf tekenen en inkleuren (binnen de aangeboden vormen) om er daarna lekker mee te gaan rijden. Als je voor de vogels kiest, kan je met de verschillende vormen vogeltjes maken en er daarna mee spelen. Je trekt dan de vormen over en je krijgt daarna een leuk vogeltje met de vorm. Zo biedt de app 6 verschillende spelletjes met vormen.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 

Deze apps van Labo Lado vind ik echt geweldig voor jonge creatieve kinderen:

Labo trein Labo auto Labo dansen
Labo-Train labo-car-designer-9 labo dans
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

 

Leave a reply