You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Koopjes bij Kruidvat

Koopjes bij Kruidvat

Deze week (18-8-2015) heb ik leuke dingetjes gekocht bij Kruidvat. Er zijn hele leuke aanbiedingen deze week! Zeer de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Allereerst zag ik deze leuke lipgloss en handcrème in schattige vormpjes in de aanbieding.

lipgloss-handcreme-cupcake

De lipglosspotjes kosten nu maar €0,99 en de potjes handcrème kosten nu maar €1,99.
Je hebt de keuze uit 3 verschillende cupcakepotjes en verschillende soorten bloemen. De reden dat ik ze zo graag wil hebben is omdat ik zelf lipgloss maak. Als mijn lipglosspotjes leeg zijn kan ik het weer zelf hervullen met mijn eigen recept. Ik heb nog nooit zelf handcrème gemaakt, maar het lijkt me wel leuk om te doen. Als mijn potjes handcrème straks leeg zijn ga ik op zoek naar een recept voor heerlijk handcrème.

Voor de vakantie had ik mijn voet zwaargekneusd en ik kan nog steeds niet zelf auto rijden of fietsen met een tas vol boodschappen. Ik moest mijn man dus zo ver zien te krijgen om samen met mij naar Kruidvat te gaan voor mijn koopjes. Dat was best simpel. In de folder zag ik een handige Kre-O Transformers Opbergbox vol met blokjes om Transformers te bouwen. Mijn zoontje van 5 jaar houdt enorm van bouwen. Hij en mijn man bouwen bijna iedere dag Gundams (soorten robots). Ik liet mijn man zien dat deze box behoorlijk was afgeprijsd. En ja hoor, hij heeft zelfs de wekker gezet zodat we om 09.00 voor de winkel konden staan!

Kruidvat-2kruidvat-catan-dobbelspel

Eenmaal bij Kruidvat kon ik lekker de koopjes bekijken. Ik zag een Kolonisten van Catan dobbelspel voor maar €4,99. Het spel is voor spelers vanaf 7 jaar, dus mijn oudste zoon kan hiermee al leuk met ons meespelen. We vinden het leuk om spelletjes met onze kinderen te spelen om ze ook te leren dat er andere vermaakmogelijkheden zijn dan de televisie en computerspelletjes. Daarnaast is het gewoon gezellig om zo met elkaar bezig te zijn.

Omdat we nu druk bezig zijn met het klaarmaken van de schoolspullen voor de kinderen hebben we ook gelijk twee broodtrommels voor ze gekocht. Mijn jongens houden van Lego dus deze broodtrommels voor maar €4,79 zijn leuke aankopen.

kruidvat-broodtrommels

Daarnaast zag ik ook nog andere leuke koopjes. Ik heb ze niet gekocht omdat we ze niet nodig hadden, maar ze zijn wel het vermelden waard.
Ik zag hele leuke Disney Frozen rugtassen in de aanbieding.

Kruidvat-frozen-rugtassen

Ik zag een chpsmaker, die we zelf ook hebben, voor maar 6 euro. Hier vertel ik je meer over de chipsmaker.

chipsmaker-2kruidvat-play-doh

 

Ook zag ik een Play-Doh klei voor een mooi prijsje. Ik had heel toevallig net de dag ervoor 2 potjes gekocht voor 1 euro per stuk (dat was al goedkoper dan normaal!) Dus deze aanbieding is ook zeker de moeite waard.

 

Leave a reply