You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Met deze smartphone hoesjes kun je je nieuwe iPhone 6 met gerust hart uitlenen aan je kind

Met deze smartphone hoesjes kun je je nieuwe iPhone 6 met gerust hart uitlenen aan je kind

Advertorial

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en dat van onze kinderen.

De grootste vijanden van kinderen met een smartphone zijn water en zwaartekracht. En met een beetje pech weten je kinderen deze twee perfect te combineren. Want zo moeilijk is het niet om je smartphone in de wc te laten vallen, of in het zwembad of de vissenkom.

En wanneer je dit eenmaal is overkomen, zweer je natuurlijk dat je je smartphone nóóit meer uit zult lenen aan de kinderen. De volgende dag koop je met veel tegenzin een nieuwe telefoon (daar gaat de 200 euro die je gespaard had voor een dagje spa met je beste vriendin) en wie zitten er dezelfde dag al weer spelletjes op te spelen? Precies, de kinderen.

Maar gelukkig hoeft je nieuwe smartphone niet op dezelfde manier aan zijn einde te komen. Er zijn veel supersterke beschermhoesjes op de markt die je smartphone uitstekend beschermen tegen krassen, stoten, vallen én ….water.

Waterproof beschermhoesjes van Lifeproof bijvoorbeeld kunnen je smartphone tot een uur lang droog houden bij een diepte van maximaal 2 meter. Lifeproof produceert beschermhoesjes voor verschillende merken smartphones, zoals de iPhone (6 en 6s), Samsung en Motorola.

De Griffin Survivor heavy duty cases zijn een prima voorbeeld van beschermhoesjes die optimale bescherming bieden tegen regen, modder, zand en noem maar op. Volledig waterproof zijn ze niet, maar wel spatbestendig. Dit betekent dat je smartphone wel beschadigd kan raken als deze volledig onder water raakt en er niet meteen uit gehaald wordt.

Griffin-bescherm-case

Misschien wel de meest bekende heavy duty beschermhoesjes zijn die van Otterbox. De Defender serie is speciaal voor de iPhone 6 en 6s. Deze hoesjes bieden bescherming tegen vallen, krassen en stoten, en ook tegen stof, zand en ander fijn vuil. Helaas zijn ze niet waterproof maar wel een van de beste opties voor wie zijn of haar smartphone wil beschermen tegen vallen en schokken, ideaal voor gebruik buitenshuis en voor harde vloeren bijvoorbeeld.

Pelican beschermhoesjes behoren tot de sterkste op de markt. Met 35 jaar ervaring in het beschermen van allerlei soorten apparatuur, inclusief militaire apparatuur, kun je er van uit gaan dat je iPhone of Samsung Galaxy smartphone bij Pelican in goede handen is.

Case-Mate heeft mooie transparante beschermhoezen in haar assortiment voor de iPhone 6 die waarschijnlijk wel de meest stijlvolle ‘heavy duty’ cases genoemd kunnen worden. Je hebt de keuze uit ‘gewone’ transparante hoesjes en transparante hoesjes met glitters of kristallen erin, in verschillende kleuren. Deze cases zijn niet zo sterk als de andere die in dit artikel zijn genoemd maar vormen wel een prima compromis tussen een wat sterkere case dan gemiddeld én een stijlvolle look.

Heavy duty beschermhoesjes worden over het algemeen van schokabsorberend rubber gemaakt, dat de energie van een val verdeeld over de gehele hoes, zodat de telefoon zelf geen grote schok te verduren krijgt. Meestal hebben de hoesjes ook een soort ‘kussen’ van memoryfoam aan de binnenkant, voor extra bescherming. Lees bij het kiezen dus goed de productomschrijving om precies te weten welk niveau van bescherming een bepaalde hoes biedt, zodat je weet of hij aan je eisen zal voldoen of niet.

Heavy duty beschermhoesjes zijn uiteraard wat duurder dan ‘standaard’ beschermhoesjes (ga maar uit van minstens 45 euro) maar als je wilt dat je dagje spa niet nog een keer in het water valt, letterlijk en figuurlijk, dan is het wel de moeite waard.

Leave a reply