You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Winactie fietshelm voor kinderen

Winactie fietshelm voor kinderen

EDIT:
**** De winnaar: Christel ! ***

Leren fietsen is een proces. Toen mijn oudste heel klein was hadden we van een vriend als tip gekregen om een loopfiets voor hem te kopen. Met een loopfiets leren kinderen al evenwicht bewaren en dat is wat ze later nodig hebben bij het fietsen zonder zijwieltjes.
We hebben dit bij onze beide jongens gedaan en inderdaad. Mijn jongens hebben allebei leren fietsen voordat ze 4 jaar waren.
Hoe ik destijds met ze had geoefend kan je hier lezen. Ik heb het stap voor stap leren fietsen voor je beschreven.

Ik weet nog hoe leuk het was toen ze eenmaal verder van huis mochten fietsen. Ze hebben nog een poos alleen op de stoep mogen fietsen, omdat het daadwerkelijk kunnen fietsen en het volgens de regels deelnemen aan het verkeer twee verschillende dingen zijn. Ze moesten allebei arm-, beenbeschermers en een fietshelm dragen. Toen ze eenmaal naar school mochten fietsen nam ik steeds alle bescherming mee naar huis (nadat ze zelf naar school hadden gefietst) en sjouwde ik alle bescherming weer mee wanneer ik ze ‘s middags van school haalde.

Vergeet niet dat veel kinderen lelijk kunnen vallen met de fiets. Extra bescherming is echt geen overbodige luxe! Zodra we het idee hadden dat het “vallen en opstaan” voorbij was, lieten we de  arm- en beenbeschermers thuis, maar ze hebben beiden nog best lang een fietshelm moeten dragen!

Win een fietshelm voor kinderen

Is jouw kind ook aan het leren fietsen? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Ik mag een fietshelm weggeven van de website fietsenopfietsen.nl. Je kan hier leuke meisjesfietsen en jongensfietsen kopen tegen aantrekkelijke prijzen.

fietshelm-winnen

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder een bericht achter waarin je laat weten dat je meedoet met de weggeefactie.

of

 • Retweet mijn tweet van deze winactie in Twitter. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

of

 • Laat een bericht achter bij mijn Facebookbericht van deze actie. (Stuur me dan wel een mail op [email protected] zodat ik je emailadres heb om je te mailen als je wint.)

Alle drie mag natuurlijk ook en dan maak je zelfs 3x kans!

Op woensdag 9 maart trek ik de winnaar en die maak ik hier bekend.

 

 

7 Responses to Winactie fietshelm voor kinderen

 1. Leuk ik doe graag mee voor mijn Zoontje. Hij vindt het erg spannend om te fietsen zonder zijwieltjes. Met zo’n stoere helm moet het goedkomen.

 2. Mijn dochter fietst graag maar heeft een hekel aan haar helm. Deze vindt ze vast prachtig!

 3. Ik doe heel graag mee, onze dochter is nogal een wilde fietser en valt vaak.

 4. Ohhhh blij dat ik deze nog op de valreep zie! Onze 5 jarige durft aan de ene kant nog niet zo goed maar aan de andere kant wil hij wel heel graag. We hebben (helaas) nog geen helm voor hem maar willen wel binnenkort serieuzer met hem aan de slag. Met helm toch zeker weten een stuk veiliger dan zonder…het zou toch gaaf zijn als hij voor de zomervakantie zelf kan fietsen of misschien wel al in de meivakantie.

  Ik waag heel graag een kansje op zo’n prachtexemplaar zodat hij mooi de blits kan maken met een stoere helm. Misschien is dat ook een goede motivatie voor hem!

 5. Ik doe graag mee. Mijn jongste is bijna zover dat ze kan gaan leren fietsen, dus een goede helm kan geen kwaad

 6. Wat een goede actie! Ik doe mee voor mijn zoontje van 4 jaar. We zijn aan het oefenen met fietsen op dit moment.
  Gr christel

Leave a reply