You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Je kan deze week iTunes giftcards met korting kopen bij Kruidvat!

Je kan deze week iTunes giftcards met korting kopen bij Kruidvat!

Ik download vaak apps of koop en huur veel films in iTunes. Daarom koop ik een paar keer per jaar iTunes kaarten met korting.
Ook nu weer zie ik een mooie actie waar ik graag gebruik van ga maken.
Vanaf dinsdag 26-4-2016 kan je iTunes kaarten met korting kopen. Op de kaarten van 25 euro en 50 euro krijg je 15% korting. Zelf ga ik een kaart van 100 euro kopen. Ik krijg dan 20 euro korting!
Ik weet het, het klinkt als een groot bedrag. Ik betaal dan toch 80 euro, maar ik kan er lang mee doen. De ene keer doe ik er 4 of 5 maanden mee en soms doe ik er wel 7 of 8 maanden mee.

kruidvat-itunes-kaarten

Ook voor scholen is dit een handige actie. Vaak zijn er scholen warbij iedere klas aan het begin van het schooljaar een bedrag cadeau krijgt om “iets leuks” voor de klas te kopen. Als de klas een iPad heeft kan je met deze actie een kaart van 25 euro kopen en maar 21,50 betalen. Hiermee kan je een aantal handige educatieve apps voor de klas aanschaffen. Als je ook nog eens meerdere apps van een ontwikkelaar koopt, krijg je zelfs daar weer bundelkorting op!

Leave a reply