You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Knotsgekke surprises voor iedereen! Laat je inspireren en steel straks de show!

Knotsgekke surprises voor iedereen! Laat je inspireren en steel straks de show!

Ik kwam een persbericht tegen over dit boek en dat vond ik enorm leuk om met jullie te delen.
Ik zal het boek grondig doornemen en jullie er later meer over vertellen en laten zien, maar voor nu alvast even een stukje informatie.

In Knotsgekke surprises voor iedereen laat Rolf Hut stap voor stap en aan de hand van vrolijke tekeningen zien hoe je de meest originele sinterklaassurprises in een handomdraai zelf maakt.
Als het aan Rolf ligt, is niets onmogelijk. Is je vader een hippie en heb je hem altijd al een lavalamp willen geven? Dan maak je er toch gewoon zelf één! En wat dacht je van je virtuoze klasgenootje? Die kun je blij maken met een écht werkende piano. Of laat je fantasie helemaal de vrije loop en knutsel een levensechte draak!
Dit boek lijkt me vooral heel leuk omdat je op een bijzondere wijze meer leert over natuur- en scheikunde en je straks een geweldige suprise hebt gemaakt!

Ik mag jullie van de uitgever één van de surprises laten zien om je een idee te geven wat je gaat leren maken met het boek.
De surprises lijken mij echt heel erg tof! Wat dacht je van een vissenspel, draak met gloeiende ogen en een Pac-Man-arcadegame? Cool toch?!
Wel ik plaats hier een pdf met een hoofdstuk uit het boek waarmee je leert hoe je een wijnkistharp als surprise kan maken.
Bekijk hier hoe je een wijnkistharpsurprise kan maken.

Houd mijn website in de gaten want ik ga je binnenkort meer over het boek laten zien!

knotsgekke-surprises-voor-iedereen2

recensie-exmplaar-uitgever

Leave a reply