You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Cartoon network Vlog it win actie – win een youtube workshop

Cartoon network Vlog it win actie – win een youtube workshop

Cartoon Network heeft nu een leuke wedstrijd: Cartoon Network Vlog It!
De TV-zender gaat samen met vloggers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes op zoek naar een officiële vlogger.

Op maandag 31 juli 2017 begint de wedstrijd.
De winnaar wint coaching en promotionele ondersteuning van Cartoon Network en mag zichzelf de officiële vlogger van de zender noemen.

Wij mogen 6 kaartjes weggeven voor een extra workshop over vloggen. Dit is niet de wedstrijd zelf, maar dit is een workshop aan het begin van de wedstrijd.
De workshop zal zaterdag 5 augustus plaatsvinden. Voor meer informatie bekijk dan onderstaande video. Op deze wijze krijgen kinderen al extra tips over het vloggen op YouTube!

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 16 jaar kan deelnemen aan de wedstrijd.
Op de speciale website vlogit.cartoonnetwork.nl verschijnt er vanaf maandag 31 juli gedurende vier weken iedere week een nieuwe vlog-uitdaging.
Er zijn ook een heleboel tips en ideeën voor het creëren van boeiende vlogs terug te vinden.
Ingestuurde video’s zullen worden beoordeeld op originaliteit en alle deelnemers die minimaal twee opdrachten voltooien, maken kans op een plaats in de finale.
Video’s kunnen via de website worden geüpload of door een YouTube-link naar de video in te sturen en expliciete goedkeuring van een ouder of voogd is verplicht om deel te nemen aan de wedstrijd.

De drie beste deelnemers krijgen een uitnodiging voor de finale: een masterclass bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid te Hilversum met YouTubers Bonnie Nottroth van Boncolor en Nino Wilkes.
De finalisten krijgen ook allemaal een waanzinnig prijzenpakket, mede mogelijk wordt gemaakt door Nintendo, Warner Bros. Interactive (Cars 3), Avonturenpark Hellendoorn, Identity Games en Stoer!.
Maandblad Stoer! is tevens mediapartner van de wedstrijd.

De winnaar wordt de officiële vlogger van de zender en zal via alle platformen van Cartoon Network gepromoot worden, waaronder de website, de Facebook- en Instagram-pagina’s en het YouTube-kanaal. Hij of zij krijgt als eerste toegang tot nieuwe Cartoon Network series, online games, apps en producten, en ontvangt exclusieve uitnodigingen voor evenementen van Cartoon Network.

Leave a reply