You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Nieuwe Spiderman collectie bij C&A

Nieuwe Spiderman collectie bij C&A

Mijn jongens moeten binnenkort weer naar school. Wij eindigen de vakantie altijd met het kopen van nieuwe kleren voor de kinderen in hun nieuwe maten.
Ik heb laatst een leuke doos gekregen namens C&A en Disney n.a.v. hun nieuwe Spiderman collectie.

In de webshop zag ik dat de kleren mooie prijzen hadden dus zijn we vandaag wezen kijken in de winkel. We hebben er niet veel kunnen kopen, omdat ze daar vooral voor jonge kinderen Spiderman-kleren hebben binnen gekregen. We nemen dus maar een kijkje in de C&A webshop.

Allereerst een rugzak en een horloge. Hiermee kan mijn oudste zoontje oefenen met de digitale klok. Hij kan al goed klokkijken met de analoge klok dus dit is de volgende stap.

Het horloge is ook te koop in een blauwe kleur.
Voor de gymnastiek op school hebben de kinderen ook nog een tas nodig waarin ze hun gymkleren kunnen stoppen. Ik ga de rechthoekige vorm voor mijn oudste zoon kopen. Tot nu toe kocht ik steeds gymtassen met lange lussen (zoals de linker rugzak), maar tijdens het lopen naar de gym zag ik vaak dat het niet zo fijn was, omdat ze de lussen meestal niet goed terugplaatsten en ik steeds bang was dat ze erover zouden struikelen.

Dan nog een paar mooie shirts. Als je op shirts klikt ga je direct naar de producten in de webshop.

Ik zag ook mooie schoenen en een leuke outfit voor wanneer mijn jongens weer eens verkleed mogen gaan naar school. Ze gaan bij ons wel minstens 4x per jaar verkleed naar school dus ik probeer ieder jaar 1 nieuwe outfit te kopen voor ze.

Vlak na de vakantie gaan ze op schoolkamp (al vanaf groep 4!). Dus hebben ze ook weer leuke pyjama’s nodig.

We zijn nog niet klaar met onze Back-to-school aankopen, maar zo komen we al een eind.

 

 

 

 

 

 

Leave a reply