You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Cartoon Network programma’s Clarence en OK K.O.!

Cartoon Network programma’s Clarence en OK K.O.!

Vandaag een binnengekomen persbericht op mijn website:

In april zendt TV zender Cartoon Network weer twee onwijs leuke programma’s uit. In OK K.O.! Jij wordt een held is de wereld is een knettergekke wedloop geworden, waarin ieder laatste persoon op aarde een held met superkracht moet worden! En Clarence, de onvermoeibaar optimistische jongen nog steeds alles ontdekken. Cartoon Network, de ultieme zender voor fun en avontuur!

OK K.O.! Jij wordt een held
De wereld is een knettergekke wedloop geworden! Om niet achter te raken, moet IEDERE LAATSTE PERSOON OP AARDE een held met superkrachten worden! Dit is een wereld waarin de prestaties van superhelden en gigantisch grote strijden een normaal onderdeel van de dag zijn. Maar zelfs in zo’n actievolle wereld, moeten helden ook nog steeds gewone dingen doen, zoals het behouden van een baan en naar de supermarkt gaan. Deze serie gaat over zo’n held… K.O.!
K.O. is de nieuwste medewerker bij het fantastische winkelcentrum voor helden met superkrachten: Lakewood Plaza Turbo. Hij werk bij Gar’s Bodega, waar helden winkelen en schurken neervallen. Samen met zijn collega’s, de altijd in controle en coole Enid en de onwetende macho Radicles, is K.O. bezig met zijn zoektocht om de beste held allertijden te worden! Maar hij moet nog veel leren…

Vanaf 9 april iedere schooldag om om 17:35 uur.

Clarence
Deze maand staat in het teken van Clarence! Deze onvermoeibaar optimistische jongen wil nog steeds alles ontdekken, want het leven is geweldig! In de gloednieuwe afleveringen ontmoet Clarence onder andere mysterieuze nieuwe vrienden, die hem een kant van Abberdaal laten zien die hij nog niet eerder heeft gezien…

Vanaf 25 april iedere schooldag om om 18:45 uur.

 

Leave a reply