You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Doe mee & maak kans op een Hatchimals adventskalender

Doe mee & maak kans op een Hatchimals adventskalender

Ken je mijn Hatchimals serie al op mijn YouTubekanaal?
Mijn kleine Hatchimals wonen in een Hatchtopia (de leefwereld van de Hatchimals). Vaak knutsel ik weer een leefgebied voor in mijn Hatchtopia. Zo heb ik o.a. een boerderij, een miniwaterval, een zee met strand en nog veel meer gemaakt.
In mijn knutselvideo’s laat ik zien hoe ik alles maak zodat kinderen de werkjes ook zelf kunnen maken.
Verder broed ik schattige Hatchimals uit in deze serie en pak ik leuke Hatchimalsspeelsets uit.

Ik heb van Spin master leuke Hatchimalsproducten gekregen om weg te geven op mijn YouTubekanaal.
Hier zie je wat ik allemaal ga weggeven.

Hoe doe je mee?

Mijn eerste video met één van de leuke prijzen is best lang geworden. Ik probeer het allemaal zo goed mogelijk uit te leggen in deze video.
In onderstaande video krijg je een raadsel. Om het raadsel op te lossen krijg je van mij 3 hints. Welke Hatchimal heb ik in het doosje verstopt?

Op YouTube zie je de reacties van de kijkers bij deze video. De kijkers hebben goede vragen gesteld waarmee je deze Hatchimal kan raden.
Je ziet de reacties alleen als je naar deze video op YouTube gaat.
Hoe doe je dat?
Als je de video aanzet zie je rechts in beeld “YOUTUBE” staan. Als je daarop klikt ga je vanzelf naar de video op YouTube.
Scroll naar beneden in het scherm en daar zie je alle reacties.
In deze video leg ik je alle spelregels uit. Luister goed naar de regels zodat je weet hoe je mee kan spelen.
Als je nog niet zo bekend bent met deze serie snap je niet al mijn hints. In vorige video’s hebben mijn kijkers gezien welke series Hatchimals ik heb en wat serie 3 en serie 4 is en hoe het allemaal werkt met de Hatchimals, de vriendjes en ook de stipjes op de eieren.
De winnaar wordt in de volgende Hatchimalvideo bekend gemaakt (dus niet hier op de website!)

Wil je ook graag meedoen met deze serie en al bij deze eerste video kans maken op een prijs?
Ik zal voor jou hieronder wat hulpmiddelen plaatsen waarmee je beter snapt hoe het werkt en waarop je kan zien welke Hatchimal het zou kunnen zijn.
Op zich is het leuker om deze video’s met je kind te kijken, want kinderen worden aangemoedigd leuke werkjes te gaan tekenen en knutselen.
Ze zien ook mooie werkjes van andere kijkers.

In onderstaande video ontdek je wat groene stippen betekent. Hiermee snap je de hint wat beter en weet je waar de Hatchimal woont.

In onderstaande video zie je welke ik al heb aangekruist op mijn kaart. Die heb ik dus in mijn Hatchtopia wonen. Je ziet ook welke vriendjes erbij horen en je kan zien of ik de vriendjes ervan ook al heb.

In onderstaande video heb ik uitgelegd hoe het werkt met de vriendjes. Ik laat je zien hoe je op de kaart kan zien welke vriendjes bij elkaar horen.
Zo snap je de hint beter die over de vriendjes gaat. In sommige reacties vind je vragen van andere kijkers waarmee je makkelijk kan ontdekken welke Hatchimal het is. Als je alle uitleg in deze video hebt gezien snap je ook de vragen en de antwoorden bij de andere kijkers.

Nu heb ik je genoeg geholpen zodat je het raadsel op kan lossen.
Hieronder plaats ik een verzamelkaart zodat je nog makkelijker de Hatchimal zou kunnen zoeken en uitvogelen welke het is.

WAAR KOOP JE HATCHIMALS?
De grote speelgoedwinkel: (iets goedkoper dan Bol.com).
Bol.com: Allerlei series en speelsets.

Leave a reply