You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

‘Geef een boek cadeau’ voor maar € 2,50-. Kruistocht in spijkerbroek!

‘Geef een boek cadeau’ voor maar € 2,50-. Kruistocht in spijkerbroek!

8 februari 2019 start de campagne ‘Geef een boek cadeau’. Het boek Kruistocht in spijkerbroek van Thea Beckman is bij de boekwinkels voor slechts € 2,50 te koop.
Het boek biedt een spannend avontuur om aan een kind te geven.
Het verhaal gaat over Europa in het jaar 1212. Dolf reist per ongeluk terug in de tijd en komt midden in een kinderkruistocht terecht. Hij verliest zijn kans om weer terug te keren naar zijn eigen tijd en ziet er niets anders op dan om maar mee te gaan met deze kruistocht.
Al gauw weet hij zijn kennis en ervaring goed in te zetten om de kinderen om hem heen te helpen bij hun kruistocht.
Het boek biedt kinderen op een bijzondere wijze inzicht in deze tijd. Het leven ging er toen wel heel anders aan toe dan nu. Je kan wel op school leren hoe het toen was, maar door het te beleven in dit boek komt het toch wel beter over.

De leesbevorderingscampagne Geef een (prenten)boek cadeau kiest elk jaar weer mooie boeken uit de jeugdliteratuur. Boekhandels en verschillende landelijke organisaties helpen mee om elk jaar een jeugd- en een prentenboekklassieker makkelijk beschikbaar te maken. Voor maar € 2,50 kan je Kruistocht in spijkerbroek aan een kind cadeau geven.

Leave a reply