You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Fortnite verjaardag – leuk idee voor een kinderfeestje

Fortnite verjaardag – leuk idee voor een kinderfeestje

Mijn zoontjes zijn Fortnite fans. Ze spelen graag Fortnite samen met hun neefjes en vriendjes.
Speciaal voor de verjaardag van mijn oudste zoontje hebben we leuke dingen in thema Fortnite bedacht.

Als kinderfeestje hebben we een LANparty bedacht. Hij had vijf vriendjes uitgenodigd en zo hebben we een opstelling gemaakt voor zeven kinderen (mijn twee zoontjes en de vijf vriendjes).
We hebben hier thuis vier computers staan. Door gebruik te maken van de Playstation en twee keer een Nintendo Switch konden we zeven speelplekken maken.
In de video hieronder kan je zien hoe zo’n Fortnite LANparty als kinderfeestje eruit ziet.

In ons geval hadden we bijna alles al. We kwamen één speelplek te kort en hadden een vriendje gevraagd zijn eigen Nintendo Switch mee te nemen. We hadden een TV geleend zodat we een scherm extra hadden en aan zijn Nintendo Switch konden koppelen. Verder had een ander vriendje voor de zekerheid een controller meegenomen.
Heb je niet zoveel computers/consoles thuis en wil je ook zo’n verjaardagsfeestje geven voor je kind? Je kan overleggen met de ouders van de vriendjes/vriendinnetjes die worden uitgenodigd. Als je weet dat een kind op de Nintendo Switch speelt, is dat makkelijk opgelost. Het kind kan heel makkelijk de Switch meenemen en met een HDMI stekker koppel je dat dan vast aan een scherm. Ook een PlayStation kan door de ouders van een kind worden meegenomen en aan een scherm worden vastgekoppeld.

Mijn oudste zoon is elf jaar geworden en dit feestje paste prima bij wat hij en zijn vriendjes heel leuk vinden. Ook mijn jongste zoontje van 8 (bijna 9 jaar) geeft aan dat hij straks een LANparty voor zijn verjaardagsfeest wil.
Verder zie je hier een leuk idee voor een Fortnite traktatie op school.

Leave a reply