You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Albert Heijn insectenplaatjes verzamelen met Freek Vonk

Albert Heijn insectenplaatjes verzamelen met Freek Vonk

Er is weer een nieuwe actie in de AH winkels.
Van 18 maart t/m 14 april 2019 kan je insectenplaatjes en insectentattoos sparen. Voor elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een setje van twee insectenplaatjes en een insectenplaktattoo.
Het verzamelalbum kost € 1,49 en is te koop bij Albert Heijn. De AH Insectenapp vind je in de Apple App Store en Google Play.

Ben je benieuwd naar deze plaatjes en tattoo’s? In de video hieronder zie je wat je precies krijgt.

Wil je meer filmpjes van deze insectenplaatjes zien? Word lid van het YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

T/m zondag 24 maart kan je het verzamelalbum gratis krijgen bij aankoop van AH snoepgroente tomaat, AH groene asperges en AH avocado. Deze producten zijn al in de bonus. Normaal kosten ze € 2,99 of € 3,99, maar nu krijg je bonusvoordeel en betaal je maar € 1,99 en krijg je het insectenalbum er gratis bij!

Ik vind het erg leuk dat kinderen nu ook een plaktattoo krijgen bij de plaatjes. Zo geeft het helemaal niet als ze de stickers dubbel krijgen. Ze kunnen meerdere tattoo’s op hun handen of armen plakken. Straks loopt een hele mierenkolonie over hun armen!

Gaan jullie thuis gezellig met de insecten aan de slag? Op 13 en 14 april is er een Nationale Bijentelling. Jullie kunnen samen op 13 of 14 april  meedoen en in een half uur tijd de bijen in je tuin tellen.
Bij Albert Heijn ligt een handig boekje waarmee je de verschillende soorten bijen, hommels en zweefvliegen kan zien en jouw resultaten kan noteren. Erg handig, maar ook zeer leerzaam om zo de verschillende soorten te ontdekken!

Op dit moment draait er in Omniversum een Grootbeeldfilm om kinderen te inspireren de tablets en computers te laten staan en in de omgeving te gaan ontdekken wat er in de natuur te beleven valt.
Lees hier meer informatie over deze film.

Wil je samen met je kind(eren) meer leren over de 40 insecten in het boekje? Dat kan! Naturalis biedt hier een natuurwijzer aan. Hier lees je veel meer over alle insecten die op de spaarkaartjes staan. Dat vind ik echt een aanrader!
Wil je meer bijen in je tuin en daarom speciale bloemen zaaien? Welke bloemen zijn dan handig? Het antwoord daarop vind je ook op deze natuurwijzer! Neem zeker een kijkje! Vooral als je kind lekker aan het sparen is kunnen jullie zo samen heel veel over deze insecten leren.

 

 

Leave a reply