You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Squishies versieren met slijm! Slimicafé

Squishies versieren met slijm! Slimicafé

Squishies was een rage hier in Nederland. Kinderen knepen graag in een squishy. Er waren allerlei soorten te kopen in allerlei geuren en kleuren.
Ook nu weer is de squishy bezig met een “comeback”. Ditmaal liggen de squishies in de winkel met slijm als versiering (ook al zo’n rage!).

Je koopt een squishy die uit verschillende losse onderdelen bestaat. Je speelt met de squishy door er een lekker taartje, gebakje of ander hapje van te maken met verschillende soorten slijm. Het slijm wordt verkocht als “topping”. Maak je hapje klaar met de toppings naar keuze en squishen maar!
Als je de juiste soorten slijm gebruikt hebt, kan je alles na het spelen weer uit elkaar halen en kan je weer opnieuw beginnen met het versieren en spelen. Na het spelen kan je al het slijm weer van de squishies afhalen en opbergen voor de volgende keer. Hoe dit werkt zie je in onderstaande video. Let ook goed op de tips!

recensie-exmplaar-uitgever

Leave a reply