You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Nu gratis te downloaden! Harry Potter: Wizards Unite

Nu gratis te downloaden! Harry Potter: Wizards Unite

Vond je Pokémon Go een leuk spel? Nu heeft Niantic, de makers van Pokémon Go een nieuw spel uitgebracht: Harry Potter: Wizards Unite!

Door met het spel buiten rond te wandelen kom je allerlei spelobjecten tegen. Je probeert “Gevondelingen” terug te brengen naar hun plek, wandel genoeg kilometers om de Viaviaprisma’s te openen en houd de Troebelaars tegen voordat de Dreuzels ontdekken wat er allemaal aan de hand is.

Je hebt spreukenenergie nodig om de troebelaars tegen te houden in het spel. Spreukenenergie krijg je door onder andere naar herbergen te lopen.
Ik ben op zich wel blij met dit spel, want ik merk dat ik alweer te weinig beweeg. Ik heb echt een stimulans nodig om lange wandelingen te maken. Wie weet helpt dit spel mij en mijn kinderen om weer extra lang door de wijken te wandelen.
Bekijk hieronder mijn eerste ervaring met het spel.

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40
googleplay

Leave a reply