You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

De spellen van Identity Games

De spellen van Identity Games

Ik heb vandaag een persbericht in de mail gekregen over de spellen van Identity Games. Sommige spellen daarvan spelen we zelf ook hier thuis, zoals de Escape Room Games.
Het persbericht is ingedeeld als leuke spellen voor op je verlanglijstje. Kijk je mee? Ik heb onderstaande tekst grotendeels geknipt en geplakt uit het persbericht.

Voor het verlanglijstje van de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar: Spelletjes met kinderhelden
Deze spelletjes zijn speciaal ontwikkeld voor de allerkleinsten. Speel verstoppertje met Bumba, dans op de muziek met Nijntje stoelendans en speel domino met Woezel & Pip.

Op het verlanglijstje voor kinderen vanaf zes jaar: Dokter Prik en Lynx
Het nieuwste spel voor kinderen vanaf 6 jaar is het spannende spel Dokter Prik. Het spel waarbij je door Dokter Prik genezen wordt van Stinkvoetose of Jeukitis. Schud de kaarten, rol de dobbelsteen en zorg dat je het virus niet krijgt! Ben je toch de virusdrager? Geen zorgen: Dokter prik pakt de spuit en komt je ‘genezen’. De prik doet geen pijn, maar zorgt voor de grappigste momenten. Lachen is het beste medicijn!

Op zoek naar een spel voor de hele familie? Het bestverkochte spel uit Spanje is nu ook verkrijgbaar in Nederland. Met het zoekspel Lynx weet je zeker dat iedereen fanatiek zal meespelen. Zet het bord in elkaar, schud de kaartjes en pak er 3. Vind als eerste jouw 3 plaatjes op het bord en win!

Voor het verlanglijstje van iedereen vanaf 10 jaar: Escape Room The Game Jumanji Family Edition
The Game Jumanji Family Edition spel is opnieuw uitgebracht, met dit keer niet 2, maar 3 spannende avonturen van 60 minuten. Werk samen, help elkaar waar je kunt en vind gezamenlijk de juiste sleutels. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen?

Voor het verlanglijstje van kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen: Who’s the Dude?
Nodig jouw nieuwe vriend de Dude uit voor een extra portie humor tijdens de spelletjesavond. Who’s the Dude? is een hilarisch spel voor iedereen vanaf 12 jaar. Laat je medespelers raden wie of wat jij uitbeeldt samen met je nieuwe vriend, de levensgrote opblaasbare Dude. Beeld een beroep of filmscène uit en zorg ervoor dat jij aan het einde van het spel de meeste punten hebt verzameld, want dan heb je gewonnen!

Als volwassenen mag je ook best een verlanglijstje maken! Wat dacht je van een avondje ontsnappen uit een escape room, gewoon in je eigen woonkamer?
Het populaire Escape Room The Game spel heeft een vervolg gekregen met 4 gloednieuwe avonturen van ieder 60 minuten. Onder andere ‘Panic on the Titanic’, gebaseerd op het waargebeurde verhaal, en het sprookje ‘Alice in Wonderland’ vind je terug in de doos. Nog niet bekend met het spel? Dan kun je rustig inkomen met het 15 minuten durende introductie avontuur ‘The Basement’. Werk samen om verborgen aanwijzingen te vinden en de puzzels op te lossen. Het spannendste spel om met een groep te spelen! Op dit moment spelen mijn man en ik veel escape room achtige spellen. We vinden ze erg leuk en zeer spannend. Dit spel staat ook op ons verlanglijstje. Ik zal hier binnenkort meer over vertellen.

Samen een spannende avond thuis doorbrengen met z’n tweeën? Geen probleem! Met Escape Room The Game – 2 Players waan je je samen in een echte escape room terwijl jullie binnen 60 minuten één van de twee avonturen proberen op te lossen. Zijn jullie in staat om in het heetst van de strijd het hoofd koel te houden? Test het uit! Deze twee spellen hebben mijn man en ik zelf ook in de zomervakantie ‘s avonds gespeeld. We hebben het spel voor maar 10 euro in de aanbieding gevonden bij Kruidvat (tijdelijke aanbieding toen). Ik zal er binnenkort hier meer over vertellen. Ik vond het echt een aanrader!

Leave a reply