You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Doe mee & WIN : Wat haal ik weg?

Doe mee & WIN : Wat haal ik weg?

Ik heb een serie van vijf video’s op mijn YouTubekanaal. Iedere week kan je meespelen met een aflevering en de zeven opdrachten doen.
Na de vijfde aflevering wint één deelnemer het spel en die mag kiezen welk speelgoed die wil hebben. Iedere aflevering kan je zien uit welk speelgoed je mag kiezen als je wint. Vandaag heb ik de vijfde en daarmee de laatste aflevering geplaatst op YouTube, maar ik zal hieronder alsnog de laatste twee video’s plaatsen en een link naar de eerste drie video’s, zodat je alsnog mee kan doen.

Hoe doe je mee?
Bekijk de video’s hieronder. Je mag het antwoord bij de opdrachten hieronder plaatsen als reactie. Volgende week maak ik de winnaar bekend op mijn YouTubekanaal.

Hier vind je de eerste drie video’s.

2 Responses to Doe mee & WIN : Wat haal ik weg?

Leave a reply