You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Hoe teken je met Blopens en Malino’s ?

Hoe teken je met Blopens en Malino’s ?

Ik heb van Trendyspeelgoed.nl speciale stiften gekregen die een leuke draai geven aan je tekenwerk bij het inkleuren.
Ik heb de stiften gekregen om in een video te laten zien op mijn YouTubekanaal.
Bekijk de video hieronder om te zien hoe deze stiften werken.

De Blopens stiften geven een mooi effect aan je tekenwerk zoals je ook wel kan zien in de video hierboven. Na het kleuren door te blazen kan je nog spelen met kleureffecten met de toverstiften.
Kleuren met deze blaasstiften is wel leuker om te doen in combinatie met sjablonen die je kan kopen of zelf kan knutselen van papier of karton.
Omdat ik van Trendyspeelgoed.nl deze stiften heb gekregen plaats ik hier daarom ook alleen de links en prijzen van deze webshop:
Er zijn verschillende pakketten te koop met verschillende prijzen van 6 euro voor 5 Blopens stiften t/m 25 euro voor een XL pakket met 12 kleurige blaastiften, 2 tover blaasstiften, 1 toverstift, 5 origami voorbeelden en 8 sjablonen.
Bij de andere Malino stiften heb je niet per se sjablonen nodig zoals je hierboven in de video kan zien.
Door de toverstiften te gebruiken kan je kleureffecten aanbrengen in je tekenwerk. Deze toverstiften en kleurwisselstiften kosten 9 euro. Leuke prijs voor een verjaardagscadeau bij een kinderfeestje.

Ben je op zoek naar leuke tekenwerkjes om te leren tekenen? Hier heb ik een lijst met filmpjes waarbij je stapsgewijs mee kan tekenen.

Leave a reply