Pers

Over juf Jannie
Wij zijn de trotse vader en moeder van twee jongetjes (9 jaar en 7 jaar).

Onze kinderen zijn dol op dingen samen doen. Voorlezen, knutselen, werken in de tuin, uitstapjes en natuurlijk… spelen op de iPhone of iPad. Ze hebben onze oude iPhones gekregen om er spelletjes op te spelen en we delen onze iPads met onze kinderen.

Wel vinden we het erg belangrijk dat ze niet alleen maar spelletjes spelen. Wij willen graag dat ze ook leerzame spelletjes spelen. Jammer genoeg is het aanbod beperkt. Daarom maken wij zelf educatieve apps voor kinderen.

De apps zijn dan ook speciaal voor onze jongens gemaakt. We merken dat ze veel plezier beleven aan onze apps en dat ze er inderdaad veel van leren, daarom delen we ze met andere kinderen.

Contactgegevens
[email protected]

 

Artikelen online:

http://love2bemama.com
Een erg educatieve App voor kindjes die bezig zijn met hun spraakontwikkeling. De App bestaat uit 4 geïllustreerde afbeeldingen met dieren op de kinderboerderij. Raak je de dieren aan dan vertelt de hippe juf Jannie, die meer een look-a-like van Dame Edna is, wat voor dieren het zijn, en eventueel wat ze doen. Sommige dieren maken geluid en ze bewegen even bij de aanraking.
Je kunt het zonnetje laten opkomen, de wolkjes laten regenen, paardjes laten hinniken en schuurdeuren openen. Erg leuk geïllustreerde afbeeldingen, die je kindje helpen met leren praten. Mijn, bijna, peuter is er helemaal weg van.
Een leuke App die je voor maar € 1.59 kunt downloaden in de iTunesstore. Verkrijgbaar in Nederlands en Engels. Een Franse versie en een iPad-versie zijn in de maak.

www.iKind.nl:
Dit is een leuke, mooie en educatieve app. Zeer makkelijk bedienbaar voor de kleintjes. De 4 platen maakt het niet te vol en ook niet te leeg.
Deze app vinden wij zeker zijn prijs waard en wij hopen dat de makers nog meer van dit soort leuke apps gaat maken (en hopelijk dan ook voor de iPad).

www.drimble.nl

www.ipadblogs.nl

Leuke plaatjes en genoeg dieren en woorden die nog aan de woordenschat van een kind kunnen worden toegevoegd. In de 2x modus werkt de app best, dus wie niet wilt wachten op de iPad app of Juf Jannies Kinderboerderij ook op de iPhone wil hebben kan gerust tot aanschaf overgaan.

Artikelen gedrukte media