You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Doe ook thuis mee met het Sinterklaasjournaal!

Doe ook thuis mee met het Sinterklaasjournaal!

 

 

Op maandag 11 november starten de dagelijkse uitzendingen van het NTR Sinterklaasjournaal weer. Uiteraard is de presentatie weer in handen van Dieuwertje Blok en beloofd het ook dit jaar weer heel spannend te worden!

Maar er is meer… tijdens de dagelijkse uitzendingen is er, net als vorig jaar de mogelijkheid om met de kinderen thuis actief mee te doen.

Sinterklaas kan de hulp van de kinderen thuis goed gebruiken bij het oplossen van de problemen waarmee hij en de Pieten te maken krijgen. Met de Sinterklaasjournaal-pakketten voor thuis kunt u nu ook samen met de kinderen actief mee doen met de belevenissen van Sinterklaas en de Pieten. De inhoud van deze pakketten voor thuis sluit aan bij de uitzendingen van het Sinterklaasjournaal en zo wordt het Sinterklaasfeest dit jaar nóg leuker

Meer informatie over de ouderpakketen vindt u op:  http://www.primaouders.nl/sinterklaas

Dit is ook de site waarop de pakketten besteld kunnen worden.

Sinterklaasjournaal2

Leave a reply