You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Nieuw: Spelenderwijs en adaptief Engels oefenen met Words&Birds

Nieuw: Spelenderwijs en adaptief Engels oefenen met Words&Birds

Advertorial

Nieuw: Spelenderwijs en adaptief Engels oefenen met Words&Birds

Oefenweb en Earlybird lanceren tijdens de NOT Words&Birds, een compleet online Engels oefenprogramma voor spelers van 8 t/m 18 jaar. Met Words&Birds oefenen spelers Engels op een leuke en efficïente manier. Tegelijkertijd is hun ontwikkeling tot in detail te volgen en worden prestaties automatisch vergeleken met leeftijdsgenoten.

De ruim 20.000 opgaven zijn ontwikkeld door Engelse taalexperts van EarlyBird. Words&Birds gebruikt, net als Rekentuin en Taalzee, een wetenschappelijk bewezen adaptief systeem dat is ontwikkeld aan de Universiteit van Amsterdam. Hiermee krijgen spelers altijd opgaven op het eigen niveau. Dit maakt Words&Birds niet alleen efficïent maar ook motiverend en uitdagend voor spelers van alle niveaus.

Kennismaken met Words&Birds? Kom naar onze stand 09.A049 op de NOT van 27 t/m 31 januari in de Jaarbeurs Utrecht of gebruik onze vroegevogelkorting om Words&Birds uit te proberen.

oefenweb

Leave a reply