You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Dagje Apenheul

Dagje Apenheul

Vandaag gingen we met de jongens naar de Apenheul. De oudste wilde graag naar zijn oma toe en de jongste wilde aapjes kijken. We hebben het mooi kunnen combineren door samen met oma een dagje naar de Apenheul te gaan!
Oma woont er niet zover vandaan en we ontmoetten haar bij de ingang.

We hebben gelijk een abonnement gekocht, omdat we dit jaar nog vast wel weer een keertje of twee richting oma zouden willen en de jongste zal vast nog wel een paar keer om de aapjes vragen.
Nu moet je weten dat je bij je 2e bezoek aan de Apenheul al goedkoper uit bent met een seizoenkaart, dus een abonnement leek me een slimme zet! Daarnaast krijg je ook nog eens coupons waarmee je korting krijgt voor andere plekken en aangezien ik 1x per jaar heel graag naar Archeon ga, en je met het abonnement eenmalig 50% korting op Archeon krijgt, was ik al snel verkocht.

Al bij de ingang werden mijn jongens gelijk in het zonnetje gezet. Ze kregen allebei een GRATIS spotpakket. Ze hebben zich enorm vermaakt met het pakket. Met een leuke verrekijker hebben ze hun ogen uitgekeken. Mijn jongens hebben de hele dag trots rondgelopen met de gekregen spulletjes en waren druk op zoek naar de apen op hun spotkaart. Zodra ze één van de apen hadden gevonden konden ze dat krassen op hun kaart, dat vonden ze geweldig om te doen! Ze lopen er toch met een andere instelling langs de apen. Ze zijn echt naar ze op zoek en bestuderen ze om de bonusvragen te beantwoorden.
Normaal vinden ze het al leuk om naar de Apenheul te gaan, maar dit maakte het wel extra leuk!

Hieronder zie je een filmpje van de Apenheul over het spotpakket.

T/m 17 mei krijg je het pakket gratis. Dit geldt voor kinderen van 3 t/m 12 jaar. Het spotpakket is ook voor € 8,50 te koop bij de entree van Apenheul (ook na de meivakantie).

 

Leave a reply