You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Lekker knutselen met duct tape

Lekker knutselen met duct tape

Het is vakantie en hier thuis zijn we in creatieve modus gegaan. Mijn oudste zoontje van 7 is nu druk bezig miniatuur origamiwerkjes te maken. Mijn man en jongste zoontje van 5 jaar bouwen samen Gundams. Hun Gundams doet me denken aan Transformers.
Ik wil natuurlijk niet achterblijven, dus ook ik zit achter mijn knutseltafel mooie creaties te bedenken en te maken.

Ik heb nu een aantal nieuwe rollen duct tape van betere kwaliteit om lekker mee aan de slag te gaan. Ik heb nog een lijst vol met duct tape ideetjes die ik in de vakantie wil proberen te maken.
Hier zie je mijn nieuwste rollen in een filmpje.

Knutselen met duct tape is heel leuk en ook best makkelijk om te doen. Mijn jongste van 5 jaar vindt het ook al leuk om een eigen mapje te maken van papier en duct tape. Gisteren heeft hij een robot gemaakt van karton en zwarte duct tape. Het ziet er nog niet heel mooi uit, maar hij doet alles zelf (alleen het knippen van de duct tape stroken doe ik voor hem) en het ziet er nog best aardig uit. Het gaat om het proces denk ik dan en niet om het eindresultaat (vooral als je nog zo jong bent).

Hieronder zie je mijn duct tape werkjes die ik al heb bedacht. Ik heb er een afspeellijst van gemaakt met meer dan 20 filmpjes en werkjes erin. Dit zal dus alleen maar meer en meer worden nu ik er zo lekker mee bezig ben.

 

Leave a reply