You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Scoubidou vriendschapsarmbandjes maken

Scoubidou vriendschapsarmbandjes maken

Materialen om te knutselen:

  • Scoubidou draadjes
  • Schaar

Scoubidou zijn lange draden. Jaren geleden werden ze vooral van plastic gemaakt. Ik heb ze laatst in een siliconen versie gekocht. Met deze draadjes kan je leuke werkjes maken zoals armbandjes, maar ook sleutelhangers, enz. Ik merk dat er weer in veel winkels scoubidou te koop is. Ditmaal zie ik steeds op de verpakkingen staan dat de draden geen weekmakers bevatten (jaren geleden was dat nog wel het geval).
Wil je ook je eigen scoubidou armbandjes maken? In onderstaande video laat ik aan je zien hoe je deze armbandjes kan knutselen van scoubidou draden.

Hier zie je leuke en schattige tekenvideo’s.
Bekijk hier nog meer vriendschapsarmbandjes die je zelf kan maken.

Wil je meer filmpjes van mij zien? Word lid van mijn YouTubekanaal. Klik op het plaatje hieronder.

youtube-abonneer-button

Leave a reply