You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

50% korting op een dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

50% korting op een dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen!

Ga terug naar het wilde westen in Slagharen.
Op de website van Slagharen vind je een handig overzicht van de attracties. Bekijk hier per attractie de thrillfactor, type attractie (openlucht, met water, enz.) en de minimale lengte met en zonder begeleiding. Je kan ook op lengte sorteren. Zo kan je in één oogopslag zien welke attracties geschikt zijn voor bijvoorbeeld een kind van 90 cm.
Bekijk hier praktische informatie over het park en bereid je zo goed voor op je bezoek.
Op dit moment (juli 2019) kan je bij Zeeman een kortingskaart krijgen. Je kan dit gewoon bij Zeeman bij de kassa krijgen. Met deze kaart krijg je 50% korting op de entreeprijs voor een dagje Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Je kan deze coupon naar de kassa bij het park meenemen of online verzilveren met een actiecode. Het is geldig voor maximaal 6 personen. Als je de bon inlevert in het park krijg je één euro korting op een kroket of frikandel, frites en een slushbeker (van 7.50 naar 6.50).
De korting van deze coupon geldt niet op Aqua Mexicana en Black Hill Ranger Path.

Leave a reply