You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Mooie kleuren in je tuin met deze herfstbloeiers en winterbloeiers als borderplanten. Nu te koop met korting!

Mooie kleuren in je tuin met deze herfstbloeiers en winterbloeiers als borderplanten. Nu te koop met korting!

Ik heb wat leuke borderplanten gekocht voor in mijn tuin om ervoor te zorgen dat ik mooie kleuren krijg van bloeiende planten in de herfst en ook straks in de winter.
Tot mijn geluk waren deze plantjes ook nog eens in de aanbieding!
In de video hieronder laat ik je mijn aankopen zien en krijg je handige tips over de plantjes. Bekijk de video om deze herfst- en winterbloeiers te bekijken en meer informatie over deze planten te krijgen.

BOL.COM

De viooltjes heb ik in de aanbieding gekocht bij Ranzijn. Andere aanbiedingen bij andere tuincentra weet ik niet. Ik koop meestal mijn planten bij Ranzijn, omdat dat dicht bij me in de buurt is. Weet jij wel andere aanbiedingen? Laat dat dan gerust weten in een reactie hieronder als tip voor anderen.

De bolchrysanten heb ik in augustus gekocht. Ze waren toen in de aanbieding bij Ranzijn (2 voor 5 euro).
Nu kosten ze 2 voor 6 euro. Wel zag ik gisteren bij Albert Heijn een OP=OP actie met de bolschrysanten met
2 voor 5 euro. Wanneer je ze koopt zijn ze nog niet volop in bloei. Ze hebben voornamelijk knoppen zoals op de foto hieronder, maar kijk eens hoe ze er na een paar weken uitzien in mijn video (hierboven). In de video krijg je tips om je bolchrysanten, viooltjes en vlijtige liesjes langer in bloei te houden (maanden!).

Op dit moment vind je bij tuincentra enkele struikheides in de aanbieding. Let wel op dat sommige van deze planten zomerbloeiers zijn. Die bloeien dit jaar dus niet zo lang meer. Ik heb voor 50 cent meer de Erica Darleyensis gekocht. Die gaat tussen december en april nog twee tot drie maanden bloeien. In de video vertel ik je meer over deze makkelijke plant.

Verder zie je in de video ook cyclaam in mooie kleuren. Die heb ik in augustus gekocht en ik hoop dat ze nog mooi blijven bloeien tot aan de eerste vorst. Ik had ze toen gekocht met als prijs 3 voor 5 euro. Op dit moment zijn ze bij Ranzijn in de aanbieding zoals je op het plaatje hieronder kan zien. In de video vertel ik je meer over het planten en de verzorging van cyclaam als plant in je tuin.

Ik hoop je leuke en handige tips voor je tuin te hebben gegeven. Heb je zelf ook nog meer tips voor ons? Vertel ons dat gerust in een reactie hieronder.

Leave a reply