You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Muziek en animaties op de achtergrond bij apps om te leren.

Als je dit leest weet je vast al dat ik interactieve leermiddelen maak voor kinderen. Wat ik me afvraag, wat is jullie mening over muziek op de achtergrond van een educatieve app?

Ik heb ervoor gekozen om het niet te doen bij onze nieuwe app “De zee” omdat ik het gevoel heb dat het misschien te veel kan afleiden. Aan de andere kant kan het de app juist aantrekkelijker maken waardoor kinderen vaker de app zullen openen.

Een ander idee dat we hebben is om kleine animaties aan de scenes toe te voegen die af en toe afspelen, zonder dat het kind er op hoeft te drukken. Knipperende ogen of vissen op achtergrond. Ook hier heb ik gekozen om het niet te doen omdat het te veel kan afleiden. Wat is jullie mening?

Groetjes,

Juf Jannie

Leave a reply