You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Knutselpakket in de aanbieding bij Intertoys

Knutselpakket in de aanbieding bij Intertoys

 

 

Gisteren kwam ik deze leuke knutseldoos tegen bij Intertoys. 
Ik heb gelijk twee dozen gekocht. Natuurlijk zijn het leuke knutselmaterialen om zelf met de kinderen mee aan de slag te gaan, maar ik heb de dozen vooral gekocht voor toekomstige verjaardagscadeaus.

Mijn oudste zoon was dit jaar voor veel kinderfeestjes van meisjes uitgenodigd en alle keren wilden ze graag knutselspulletjes als verjaardagscadeau. Zo kwam ik op een gegeven moment op het idee om voortaan knutselkoffers als verjaardagscadeau te geven aan de meisjes.
Voor weinig geld krijgen ze een grote koffer vol aan knutselspulletjes, dat vind ik waardevoller dan wanneer ik een klein knutselpakketje voor rond de 15 euro zou kopen.

Nu snel naar de Kruidvat of de Zeeman, want daar kosten de koffers maar 2 euro. Dan kan ik weer genoeg koffers inslaan voor toekomstige verjaardagen. Wie weet wordt mijn jongste zoontje volgend jaar ook door de meisjes in zijn klas uitgenodigd!

intertoys-knutselpakket

Leave a reply