You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Tips voor bundels met leuke en leerzame kinderapps. Koop de apps met flinke korting! Soms zelfs gratis!

Tips voor bundels met leuke en leerzame kinderapps. Koop de apps met flinke korting! Soms zelfs gratis!

Sinds kort vind je naast apps ook appbundels in de AppStore. Bundels zijn apps van een ontwikkelaar die je tegelijk kan kopen met een mooie korting. De bundelprijs is altijd goedkoper dan wanneer je alle apps apart zou kopen.

Hieronder zie je een bundel:

bundels-website-5

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Hier zie je twee apps in een bundel. Je ziet dat 1 app € 1,99 kost. Koop je beide apps los dan betaal je € 3,98. Koop je deze bundel dan betaal je maar € 2,69.
Zo bespaar je al snel € 1,29!

Over appbundels in de AppStore

Naast de bundelkorting biedt Apple je nog meer korting. Ik leg het even uit met de bundel hierboven. Stel dat jij de app “Woorden leren – seizoenen” al hebt gekocht. Dan klinkt de bundelprijs niet meer aantrekkelijk voor je. In dit geval gaat de prijs die je voor die app hebt gekocht eraf. Dus dan kost de bundel geen € 2,69 meer voor je, maar dan zie je dat je nog maar € 0,70 hoeft te betalen om de bundel compleet te maken en zo de andere app te kopen. Dat scheelt enorm!

Hieronder laat ik je zien hoe dat er bij jou uit kan zien.

bundels-website-6

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Hierboven zie je een bundel van 8 apps. Als je alle apps apart koopt betaal je €17,92. De bundelprijs is €10,99. Maar als je al apps van die bundel hebt gekocht gaat er nog meer geld van de bundelprijs af. Kijk maar op het plaatje hoe dat er bij jou uit kan zien. In dit geval betaal je nog maar € 4,03 om de rest van de apps te krijgen. Het komt er dus op neer dat het niet uitmaakt of je al apps uit een bundel hebt gekocht. Je krijg de bundelkorting op de app(s) die je nog niet hebt en wat je al betaald hebt gaat van de prijs af. Dat betaal je dus niet dubbel!
Bundelprijzen verschillen per persoon. Als jij al 2 apps uit een bundel hebt gekocht dan is jouw bundelprijs dus lager dan voor iemand die maar 1 app uit de bundel heeft gekocht.

bundels-website-7

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Je zou zelfs bundels tegen kunnen komen waarbij je de overige app(s) gratis  kan downloaden, omdat je bundelkorting krijgt en de prijs van de al betaalde apps eraf wordt gehaald!

Waar moet je op letten met bundels?

Bundelprijzen worden alleen lager wanneer je de apps echt hebt gekocht. Hierboven zie je dus dat je de overige apps gratis krijgt, omdat je 2 apps uit de bundel al hebt gekocht. De derde mag je dan gratis en voor niets downloaden!
Let op: Als je de apps uit een bundel gratis hebt gedownload omdat ze een dag gratis waren of omdat je een promocode hebt gekregen, dan gaat er helemaal niets van de bundelprijs af. Ook al heb je de apps, dan moet je nog steeds de volledige bundelprijs betalen. In dit geval is de bundel niet handig voor je en ben je goedkoper uit door de overige app(s) apart te kopen.

Tips voor leuke kinderbundels

Heb je al aardig wat kinderapps gekocht? Dan is het slim om op zoek te gaan naar de bundels. Wie weet zit daar wel een bundel tussen die je gratis compleet kan maken.
Om je op weg te helpen laat ik je hieronder al wat leuke kinderbundels zien.

Hier vind je mijn Juf jannie bundels:

Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

Speelbundel kinderen Toca toy box Where’s My Puzzle Pack?
bundels-website-12 bundels-website-8 bundels-website-9
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

 

Quick maths pack Topo Europa bundel Dr. Panda’s Speelpakket: Auto’s & vliegtuigen
bundels-website-10 bundels-website-11 bundels-website-3
Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40 Download_on_the_App_Store_Badge_NL_135x40

 

 

 

Leave a reply